Hvem er jeg?

Jeg hedder Stine Hessellund, er født i 1980 og er bosat i Horsens.
Jeg arbejder oplevelses orienteret i og gennem naturens uderum. Hos mig vil du blive mødt med imødekommenhed, nærvær og med fokus på muligheder fremfor begrænsninger. Du vil have mulighed for at finde indsigter, du kan integrerer på en ny og ressource skabende måde i dit liv.

Jeg har klienter i Jylland og på Fyn, 12-24timers terapi og andre forløb kan arrangeres rundt i hele landet.

Jeg ser frem til at støtte dig i din personlige udvikling. Målet er at skabe indsigt i din livssituation, finde positive mulige forandringer i din hverdag samt personlige handlemønstre. Vi arbejder med årsagerne bagvedliggende, så du kan rejse dig med styrket indsigt og tage ejerskab over dit eget liv. Vi har altid et valg om at flytte os til et bedre sted :o)

Jeg har tavshedspligt og opbevarer dine oplysninger jævnfør GDPR-lovgivningen.

Uddannelse

Jeg er uddannet ved Human Education Group (HEG) https://heg.dk/ som Naturterapeut og Naturbaseret psykoterapeut.
HEG opfylder de krav, kompetence- og træningsstandarter som European Association for Psychotherapy (EAP) anbefaler, https://www.europsyche.org/ .
Jeg er Registreret Alternativ behandler, under RAB-ordningen, godkendt gennem FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter, https://fadp.dk/ og derigennem af styrelsen for patientsikkerhed.
Jeg modtager løbende supervision med tilknytning til FaDP, hvilket sikre dig som klient hos mig. Derudover går jeg selv i terapi ved behov hos registreret psykoterapeut på Fyn.

Min Naturterapeut registrering er gennem https://www.Natur-terapeut.dk/

Jeg har Mindfulness instruktør uddannelsen ved Sussanne Wexø - Life Mastery Academy, https://www.sussannewexoe.dk/ .

Min uddannelse til Certificeret Access Bars behandler er taget hos Reiki Center Thy, http://www.reikicenterthy.dk/ .

Jeg er ligeså uddannet professions bachelor pædagog, med speciale indenfor krop & bevægelse, kommunikation & det svære samtale, samt natur & udeliv. Jeg har arbejdet som Pædagog indenfor daginstitution, førskolegrupper, sfo og skole, kommunalt som privat, gennem de sidste15år. Nu var det tid at skifte branche, og starte mit drømmefirma StinesTerapi.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram