Anbefalinger

Her kan du læse de anbefalinger jeg har fået fra tidligere klienter. 

Shelterforløb FOF Endelave

Hej Stine Tusind tak for en fantastisk kvinde sheltertur på Endelave. Min første og bestemt ikke sidste. Dejligt med vandreture, stilletid og hygge ved bålet med skønne kvinder. Det kan man godt blive afhængig af. Tusind tak for dig og oplevelserne Stine.
Dorte

Mindful Shelter Retreat, FOF forløb.

For første gang nogensinde skulle jeg på Shelter tur og sammen med piger jeg ikke kendte. Så med lidt sommerfugle i maven og forventningens glæde mødte jeg op på havnen i Snaptun. Glædede mig til en weekend med tid til ro og fordybelse og ikke mindst tid til mig selv. Kan lyde lidt egoistisk med tid til mig selv, men den her tur lagde op til selvforkælelse og det ramte bare plet. Vandrestøvlerne var spændt godt på og det blev der brug for. Jeg havde aldrig troet at jeg kunne gå så langt i løbet af to dage, men det gik så fint, med gode pauser undervejs. Stine havde gjort en kæmpe indsats, for at forberede alting så jeg bare kunne slappe af og nyde turen. Mad på bålet og hygge i ildens skær er helt fantastisk. Jeg kom hjem fyldt med ro i tankerne og en stor taknemmelighed over det jeg har i mit liv og de personer der er omkring mig. Min kæreste har spurgt, hvornår den næste tur er. For jeg var så glad da jeg kom hjem. Så kæmpe stort tak Stine. Jeg håber vi ses igen.
Lene

Indblik i mine kompetencer

Jeg bruger ofte min cirkel og mit trygge sted ”X”. Jeg får altid et smil på læben, og det giver mig mere energi og mod til at navigere i det, som udfordrer mig. Jeg oplever at kunne klare nye udfordringer på en ny måde, og jeg er ikke bange på samme måde mere. Jeg prøver også at fokusere mere på alt det positive jeg kan nu. Kompetence øvelsen har givet mig en ny indsigt i alt det jeg føler jeg nu kan. Jeg har nu mod på at kaste mig ud i flere nye ting, det er dejligt.
L

Tryghed og ro

Fra tirsdag til onsdag, var jeg med Stine, som snart er færdig som naturbaseret Psykoterapeut, ude på en 24-timers-naturterapi

Jeg var klienten og vi boede i en shelter på skønne og smukke Tunø

Det var så dejlig en oplevelse både dét at være i og med naturen, og så mærke den kæmpe tryghed og ro, som Stine faciliterede, så jeg kunne have tryghed og ro i maven også

Jeg har aldrig prøvet det før - men jeg kommer til at gøre det igen!

Det var så dejligt

Jeg vil gerne dele det med dig, for at anbefale Stine og naturterapien hvis du er stresset eller har angst, OG for at minde dig om, at naturen er lige her - alt hvad du har brug for, for at skabe ro, tillid og tryghed - det er LIGE her

Også selvom at dit hoved fortæller dig noget andet

Lars

Indblik i mit liv

Jeg har fået meget ud af vores stille øvelser sammen. Både dem hvor vi gik og de stillestående. Jeg var og er meget snakkende, når jeg er ude socialt. Det var meget grænseoverskridende for mig at gå og være stille med et andet menneske, især når vi ikke kendte hinanden så godt. Det var dejligt at lære og erfare, hvor befriende og dejligt stilhed kan være, og jeg kan slappe af, uden at føle jeg hele tiden skal præstere en hel masse. De giver mig nu ro socialt, også her et halvt år efter. Jeg nyder at bruge naturen, roen, og bare at være med det der er, uden at overtænke og nu blot nyde det der er omkring mig. Vores gåøvelse på hele min fodsål bruger jeg til at finde min jordforbindelse igen, hvis jeg er udfordret og alt går lidt hurtigt. 7 års cirklenøvelsen synes jeg var rar, for den satte tingene og mit liv i perspektiv på en ny måde, så jeg kunne se flere mønstre og ting mere klart i mit liv end jeg har kunnet tidligere.
M

En helt vild fantastisk måde at få terapi på

Jeg har fået en del terapi igennem årenes løb, det er ingen hemmelighed. Så jeg kender det ret godt og derfor var jeg også i tvivl om hvor mange nye "guldkorn" der kunne fiskes op... MEN... hold nu op... Wauuu... Det var en helt vild fantastisk måde at få terapi på. en ting er at man er sammen i 24 timer med terapeuten/ Stine, og derfor ingen tidsgrænse på at det bare skal gåes igennem hurtig. Der er tid til at snakke tingene igennem, og der er tid til at tænke over det. Muligheden for at "øve" ens udfordringer af, med terapeuten.

Fx. Er en af mine store udfordringer, når jeg er sammen med andre mennesker, at snakke-tøjet bare køre derud af, og min hjerne er på overarbejde og især hvis det er mennesker jeg ikke kender og fordi det var 24 timer, var der rig mulighed for at øve det igennem, sammen med terapeuten.

Den anden ting er, at det er ude i naturen, der jo vækker en masse følelser og for mig gjorde det, at jeg kunne blotte mig 100% og ikke have noget at "gemme" mig bag.

Udover det jamen så var det en totalt aha oplevelse, jeg "overlevede" en nat i minusgrader, og faktisk vågnede ved at have det for varmt.

Jeg lærte også at læse min krops signaler ret hurtig, og hvor vigtigt det er at "være" i sin krop og mærke efter når man er ude på den måde og det er så koldt…

Ja i kan nok godt mærke min kæmpe begejstring for min Endelave og Tunø tur. Den er også megastor!

Jeg vil helt klart anbefale, at hvis man får brug for en terapeut, så prøv denne her måde. Hold nu op... Bare af de her to ture, er jeg vokset helt vildt!! Det var så fed en oplevelse!! Tak for Føsdagsgaven til min svigerinde og tak til Stine for at ville have mig med

Maibritt.

Fantastisk naturterapi-session

Stine var så sød at tage os med på en naturterapi-session i forbindelse med vores eksamensprojekt om ‘naturen, der reparerer’. I de friske omgivelser ved Stensballe Strand fik vi afprøvet forskellige øvelser, som ikke blot gav os værdifulde indsigter i eksamens-hensigt, men også på bedste vis demonstrerede for os, hvad det er, naturterapien kan. Stine er meget åben og opmærksom, hvorfor det var både behageligt, afslappet og helt trygt at være i hendes hænder. Derudover betød det, at Stine delte så meget ud af sig selv og inviterede os med ind i sit univers, at der blev skabt et helt naturligt, autentisk og meget nøgent møde menneske til menneske. Stine får vores varmeste anbefaling.
Anne, Tine, Fiona, Mathilde og Natasha (antropologistuderende, 4. semester)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram